Ajankohtaista

6.2.2019 klo 14:0 - Talvikokous
Niinisalon Varuskunnan Metsästysseuran talvikokous pidetään Jahtilehdossa sunnuntaina 24.2. klo 14.00.

Kaikki jäsenet tervetuloa!

6.2.2019 klo 13:59 - Talvikolmiolaskenta
Tervehdys metsästäjä!

On aika talvikolmiolaskennan.

Talvilaskennassa on kohteena enemmän riistaeläimiä kuin kesällä (jäljet: hirvi, valkohäntäpeura ja metsäkauris, metsäjänis, rusakko, orava, liito-orava, majava, piisami, susi, kettu, karhu, kärppä, lumikko, minkki, näätä, ahma, mäyrä, saukko, ilves, villisika. Jälkituntemuksesta on hyötyä, toki noita kaikkia jälkiä ei varmuudella nähdä. Näköhavainnot tehdään; metso, teeri, pyy, riekko, fasaani, peltopyy, kanahaukka ja korppi.

Laskenta suoritetaan la 9.2.2019 klo 09.00 alkaen, kokoontuminen Pohjankankaan 1.puomilla. Optimaalinen miesmäärä laskentaan olisi kolme autollista laskijaa. Tällöin hiihtomatka jäisi n neljään kilometriin/ hlö. Lumiolosuhteet voivat aiheuttaa haasteita, mutta tehtävä pystyttäneen suorittamaan.

Jaan ykköspuomilla osallistujille kartat, siinä myös päätetään miten kuljetukset ja laskentareitit suoritetaan sekä annetaan ohjeet. 

Hyviä varusteita matkalle ovat: 
- kartta (annetaan),  kompassi
- gps-laite tai älypuhelimen kartta/paikannusohjelma
- kynä
- leveät eräsukset (esim sa-int), kelin mukainen vaatetus (suota, kalliota, tiheikköjä, ojia , monenlaista metsää), hiki tulee varmasti.

Ilmoittakaa minulle osallistumisestanne viimeistään perjantaina 8.2. klo 18.00 mennessä puhelimella tai sähköpostilla.

T: Pertti Manninen
pertti.manninen@dnainternet.net
040-5904362

ps. jos osallistujia ei saada tarpeeksi, ilmoitan perumisesta perjantai-iltana niin puhelimella kuin sähköpostilla ilmoittautuneille. Varapäivät ovat su 10.2. ja 16.-17.2.2019

VOIT OTTAA TÄMÄN MYÖS LIIKUNNALLISENA HARJOITTEENA (siis kolminkertainen ilo, tulee riistanhoidollinen työ tehtyä, tulee talkoopisteitä  ja vielä omakohtaista rasvan polttoa ;-). 
Jos olet uusi jäsen muista pistevelvoitteesi jäsenyyteen liittyen, tästä niitä saa!