METSäSTYSMAJA

Seurallamme on oma metsästysmaja, Jahtilehto, joka on tarkoitettu jäsenistön käyttöön. Sitä vuokrataan myös muille tarvitsijoille. Majanhoitajan tiedot ovat yhteystiedoissa. Kiinteistöön sisältyy metsästysmajan lisäksi savusauna, lahtivaja, puuvarasto ja laavu. Tontti rajoittuu pieneen Naurisojaan.

Metsästysmaja sijaitsee Kankaanpään Korvaluomalla n 11 kilometriä Niinisalosta Karviaan johtavaa tietä (nro 273). Majassa on makuupaikat 8 hengelle kahdessa erillisessä tilassa. Hyvin varustettu keittiö sekä takkahuone ja sauna sisältyvät myös päärakennukseen. Tilava sali ja keittiön varustelutaso (astiasto) mahdollistaa ruokailun järjestämisen 20-30 hengelle.

Erillinen savusauna on varattavissa käyttöön lämmitettynä. Savusaunan yhteydessä on pukuhuone, jossa tilapäinen majoittuminen kesäaikaan on mahdollista.

Metsästysmajaa voi vuokrata pääsääntöisesti vuorokausittain. Varausaika alkaa klo 15.00 ja kestää vuorokauden. Lyhyemmät (6 ja 12 tuntia) ja pidemmät varaukset (useita vuorokausia) ovat mahdollisia erikseen sovittaessa. Joulun ja juhannuksen ajaksi on varausmahdollisuus useamman päivän erikoistarjouksena.

Varauskalenterista voit tarkistaa vapaana olevat ajankohdat ennen yhteydenottoa majanhoitajaan.


Näkymä makuuhuoneesta. Huoneessa on kaksi kerrossänkyä. Kuva J Inkinen
Aulassa on tilaa n 30 hengelle viettämään erilaisia tilaisuuksia ja ruokailemaan. Kuva J InkinenSavusauna


Savusauna sisältää myös pukuhuoneen ja avaran terassin. Kuva T RöpettiParvelle mahtuu kylpemään kerralla 6-7 henkilöä. Kuva T RöpettiLaavulla voi nauttia ulkoilmasta ja paistaa makkaraa.Puuvarastossa säilytetään kuivaa polttopuuta käyttäjille. Kuva T Röpetti